Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Padeltas Wilson Youth groen gele 2023
  • Padeltas Wilson Youth groen gele 2023
  • Padeltas Wilson Youth groen gele 2023

Padeltas Wilson Youth groen gele 2023

PVP: € 60,00
€ 39,95
-34% Wilson Padel
Padeltas Wilson Youth medium groene en gele | Draag de benodigdheden voor je lucifers in de Wilson Youth Padeltas-tas in groen en geel, een kleinere Wilson-tas voor degenen die niet zijn geladen

Padeltas Wilson Youth groen gele 2023

Koop de nieuwe Wilson 2023-tassen om naar je padelclub te gaan met al het materiaal. We presenteren de Youth padel racketas in groen en geel, ideaal om alles georganiseerd te houden. Het heeft 2 grote compartimenten om het grootste materiaal achter te laten, zodat je meerdere rackets, kleding en schoenen kunt vervoeren.

Hij heeft ook kleine vakjes zodat je je sleutels of accessoires niet kwijtraakt. Hij is ook comfortabel te vervoeren dankzij de verschillende grepen die hij bevat. Ten slotte presenteert het een polyester constructie, die een grote duurzaamheid biedt en gemakkelijk schoon te maken is als het vuil wordt.

Padeltas Wilson Youth in groene en gele letters, kenmerken

  • De groen-gele Wilson Youth is gemaakt van 100% polyester materiaal.
  • Het bevat verstelbare banden en een handvat om het te dragen zoals jij dat wilt.
  • Het heeft twee grote Headvakken.
  • Volgens de fabrikant is het formaat 51 x 20 x 25,5 cm.
  • Twee kleinere accessoirevakken met ritssluiting aan elke kant.
  • Nieuwe tassen om padel tennis Wilson 2023 te spelen.

Voor wie is het? Meer ontworpen voor jongens of meisjes die een middelgrote tas nodig hebben, die niet overdreven groot is en waarin ze een paar rackets op een ordelijke manier kunnen vervoeren, evenals kleding of accessoires om hun padelwedstrijden te kunnen spelen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het de perfecte maat is om net genoeg te dragen, dus het is geen grote tas en hij past comfortabel op de schouders. Je zult het ook leuk vinden vanwege zijn donkergroene esthetiek, waarbij de merknaam op de zijkanten wordt benadrukt en enkele details in geel.

Lees meer over het merk WILSON

We weten allemaal dat Wilson Sport jarenlange ervaring heeft in de sportwereld. Sinds 1914 heeft het de beste atleten ter wereld voorbereid en ook in padel heeft het zijn bijdrage geleverd.

Ontdek het gevarieerde assortiment padelrackets, schoenen, paleto-tassen en andere accessoires waarmee u de beste prestaties en een onberispelijke afwerking krijgt. Aarzel niet en rust jezelf uit met de nieuwigheden van dit seizoen, ze zullen je veroveren!

Features Speler: Man Jaar: 2023
Onze beste producten