Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Wristband Bidi Badu Cody Code Move mint
  • Wristband Bidi Badu Cody Code Move mint

Wristband Bidi Badu Cody Code Move mint

PVP: € 16,95
€ 11,95
-30% Bidi Badu
Wristband Bidi Badu Cody Code Move groene lange | Geniet van een droge grip met deze Bidi Badu Cody Code Move padelpolsbandjes in mintgroen, te koop in verpakkingen van 2 stuks

Wristband padel Bidi Badu Cody Code Move mint

Voeg een vleugje kleur toe aan je look met de Cody Code Move padelpolsbandjes in mintgroen, een Bidi Badu 2023-accessoire ontworpen voor spelers die zweten willen tegengaan. En het is dat er geen druppel zweet aan hen ontsnapt, waardoor wordt voorkomen dat de padel racket uit de handen ontsnapt.

Voor de voorbereiding zijn klassieke en elastische materialen gebruikt voor een losse pasvorm en dat je maximaal comfort geniet. Ze zijn ook behoorlijk resistent en zijn te koop in verpakkingen van 2 stuks. Bovendien zijn ze XL-formaat, dus ze houden de joint heel goed vast.

Wristband Bidi Badu Cody Code Move kleur, kenmerken

  • De Bidi Badu Cody Code Move mint zijn groter van formaat.
  • Eén voor elke hand, dus ze worden verkocht in blisterverpakkingen van twee.
  • Het heeft een zeer resistente stof voor een lange levensduur.
  • Ideaal om zweten op handen en gezicht te voorkomen.
  • Verkrijgbaar in vele kleuren.
  • Een van de nieuwigheden in accessoires voor Bidi Badu Padel 2023.

Voor wie is het? Voor fans van deze sport die gewoonlijk regelmatig spelen en zweetproblemen of gewrichtsproblemen willen vermijden, omdat ze dankzij hun langere maat de beste prestaties leveren bij het dragen.

Waarom zal je het leuk vinden? Je hebt namelijk een perfecte grip op het racket, zonder dat het zweet je parten speelt. Bovendien is de mintgroene kleur met wit logo erg mooi, zodat je ermee kunt pronken voor al je collega's.

Lees meer over het merk Bidi Badu

Ontdek het nieuwe Duitse sportkledingmerk Bidi Badu, dat een groot aantal kledingstukken heeft om sporten zoals tennis of padel te beoefenen. Hun kleding is vervaardigd met de hoogste kwaliteit om je stoffen te geven die weerstand bieden terwijl je comfortabel kunt spelen.

Daarnaast kenmerken zijn ontwerpen zich door het meest opvallend te zijn omdat ze geïnspireerd zijn door de Afrikaanse levensstijl en zijn meer ontspannen mentaliteit, dit is zeer aanwezig in al zijn kleding. Je kunt nu in onze padelwinkel de nieuwe collectie kleding voor zowel dames als heren van het merk Bidi Badu vinden, je zult er dol op zijn!

Features Jaar: 2023
Onze beste producten