Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Black Crown Piton 9.0
  • Black Crown Piton 9.0

Black Crown Piton 9.0

PVP: € 240,00
€ 215,95
-11% Black Crown
padel racket de padel Black Crown Piton 9.0 | Beheers het spel met dit Black Crown padel racket, ontworpen voor technische spelers, omdat je de bal met precisie in het rivaliserende veld kunt plaatsen.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Black Crown Piton 9.0 2021

Voor liefhebbers van controle komt er een nieuwe versie van het Piton 9.0 padel racket in het zwart, een model dat beschikbaar is in de nieuwe Black Crown 2021-collectie. Als belangrijkste nieuwigheid benadrukken we het nieuwe Black Eva-rubber, een geweldig traagschuim dat helpt bij het controleren de bal beter.

Aan de andere kant is er koolstof in de structuur gebruikt en zijn de vlakken versterkt met 3k-stof om de weerstand te verbeteren. Bovendien is hij zeer gemakkelijk te hanteren dankzij het ronde formaat en de lage balans. Bovendien is het hartgebied verstevigd voor een stabielere slag.

Black Crown Piton 9.0 in zwart, kenmerken

  • Met de Black Crown Piton 9.0 corrigeer je de meest excentrische ballen.
  • Controle padel racket, ontworpen in een rond formaat en bevatte balans.
  • Zwarte eva rubberen kern die de sensaties van de speler verhoogt.
  • Breed slagoppervlak zodat je geen makkelijke ballen mist.
  • Profiel met 80% carbon en oppervlak met 3k carbon.
  • Versterkte structuur om meer weerstand en stevigheid te bereiken.
  • Wendbare en handzame padel racket waarmee je de bal met precisie kunt plaatsen.
  • Verkrijgbaar in de Black Crown 2021 mescollectie.

Voor wie is het? Voor de gevorderde speler, met een technische speelstijl die graag het punt van achteren voorbereidt, aangezien het een controlepadel racket is dat de beste sensaties voor de speler genereert bij elke slag.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat de piton een krachtig padel racket is, omdat het bedrijf hoogwaardige materialen en een spectaculaire afwerking heeft gebruikt. Dit seizoen keert het terug met een zwart ontwerp, waarbij grijze, witte en rode tinten worden gecombineerd voor de details.

Lees meer over het merk BLACK CROWN

Geniet van de beste kwaliteit en comfort met Black Crown Padel, een relatief jong bedrijf dat het hele publiek voor zich weet te winnen. In haar nieuwe collectie padel rackets is gekozen voor innovatieve technologieën en materialen die garant staan voor goede prestaties.

Bovendien zijn ze ideaal voor zowel professionele spelers als beginners. U heeft zonder twijfel een hoge kwaliteit in handen tegen uitzonderlijke prijzen.

Features Vorm: Rond Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Controle Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2021
Onze beste producten