Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Black Crown Piton Limited
  • Black Crown Piton Limited

Black Crown Piton Limited

PVP: € 260,00
€ 215,95
-17% Black Crown
Black Crown Piton Limited padelpadel | Onovertroffen sensaties met dit Back Crown-padel racket, het meest succesvolle model keert terug met nieuwe functies en een exclusief ontwerp in goud
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Black Crown Piton Limited Dorada

Verhoog je niveau in de verdediging met het nieuwe Piton Limited padel racket, een van de limited edition-modellen van de nieuwe Black Crown 2021-collectie. Dankzij de verdeling van de balans en het soort mal, kost het je niet om het te maken sinds Het is een handzaam en controleerbaar padel racket.

Aan de andere kant is koolstof gebruikt in de constructie met een laag 3k-stof voor meer weerstand. De kern is gemaakt van extra zacht rubber, waardoor het een zeer comfortabel gevoel geeft en je de bal meer voelt. Bovendien komt de python terug met een ruw oppervlak, wat de effecten verbetert.

Limited Edition Black Crown Piton-functies

  • Ronde vorm en lage balans van de Black Crown Piton Limited die je zal helpen de bal te positioneren.
  • Het heeft zacht rubber voor een zachte aanraking en minder trillingen.
  • Vermindert ongeforceerde fouten met zijn goede sweet spot.
    • Dubbel buisframe van 80% koolstofvezel.
  • Constructie met een laag 3k stof die de vlakken versterkt.
  • Inclusief framebeschermer met hetzelfde design.
  • Ruwe afwerking voor topspin.
  • Verkrijgbaar in de meest geavanceerde serie Black Crown-mesjes 2021.

Voor wie is het? We raden het aan voor spelers met een hoog niveau en met een meer technische speelstijl, omdat het een controlepadel racket is dat zeer goed presteert vanaf de achterkant van de baan. Het is ook ideaal voor spelers die vaak elleboogproblemen hebben, omdat het nauwelijks trillingen genereert.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat de Piton de functies heeft waar atleten van houden, samen met een limited-edition ontwerp. Dit seizoen keert het terug in het zwart met logo's en details in goud.

Lees meer over het merk BLACK CROWN

Geniet van de beste kwaliteit en comfort met Black Crown Padel, een relatief jong bedrijf dat het hele publiek voor zich weet te winnen. In haar nieuwe collectie padel rackets is gekozen voor innovatieve technologieën en materialen die garant staan voor goede prestaties.

Bovendien zijn ze ideaal voor zowel professionele spelers als beginners. U heeft zonder twijfel een hoge kwaliteit in handen tegen uitzonderlijke prijzen.

Features Vorm: Rond Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Controle Gewicht: 360-370 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Tacto Semi blando Material Principal Carbono Rugosidad Sin rugosidad
Onze beste producten