Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Dunlop Rapid Control 4.0 2023
  • Dunlop Rapid Control 4.0 2023

Dunlop Rapid Control 4.0 2023

PVP: € 100,00
€ 89,90
-11% Dunlop Padel
Dunlop Rapid Control 4.0 | Verwaarloos geen enkel aspect van het spel met dit controleracket van Dunlop, een model gemaakt met hoogwaardige materialen die ook uw fouten zullen vergeven
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Dunlop Rapid Control 4.0 padel racket

Geniet van deze sport met kwaliteitsproducten tegen een goede prijs met het nieuwste van de beste merken. We presenteren het padel racket Rapid Control 4.0 in zwarte en bronzen details, een model uit de tussenserie die je terugvindt in de nieuwe productcollectie van Dunlop 2023. Het heeft een glasvezelconstructie, waardoor het een padel racket is dat snel kan worden aangepast.

Aan de andere kant heeft het ook zacht eva-rubber aan de binnenkant, wat een zachtere aanraking genereert en trillingen vermindert, zodat je urenlang kunt spelen zonder ongemak. Op het veld biedt het meer controle over de bal omdat het een rond vormontwerp heeft en de balans dicht bij de hand ligt.

Dunlop Rapid Control 4.0 zwart en brons kenmerken

  • Ronder formaat en balans dicht bij de hand van de Dunlop Rapid Control 4.0.
  • Zacht eva-rubber om de impact van de bal beter te absorberen.
  • Constructie van de vlakken in glasvezel, waardoor een meer elastische aanraking ontstaat.
  • Versterkte structuur, die de weerstand tegen stoten of schokken verhoogt.
  • padel racket van snelle aanpassing, dus het is heel gemakkelijk om ermee te spelen.
  • Grote waarde voor de prijs.
  • Beschikbaar in de Dunlop Padel 2023 initiatie racketcatalogus.

Voor wie is het? Gericht op degenen die net beginnen met spelen of een korte tijd niet hebben gespeeld en vooruitgang willen boeken met een controleracket met een brede sweetspot waarmee ze de bal gemakkelijk kunnen terugspelen naar het rivaliserende veld.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het je in staat stelt om snel vooruitgang te boeken in je spel, aangezien het niet moeilijk is om eraan te wennen. Het keert ook terug met een heel cool ontwerp dat zwart combineert met logo's en details in een zeer elegante bronzen kleur.

Lees meer over het merk Dunlop

We weten allemaal dat Dunlop Sport een van de favoriete merken van sporters is. We vinden hun producten terug in een veelheid aan sporten en hun bijdrage aan de padel-sector kon niet ontbreken met een verscheidenheid aan hoogwaardige rackets, kleding, tassen en accessoires.

Al zijn padelproducten zijn aangepast aan alle soorten spelers en hebben een uitzonderlijke prijs-kwaliteitverhouding. Het bewijs hiervan is dat Juani Mieres, Ramiro Moyano of Marta Borrero enkele van de professionele spelers zijn die het merk vertegenwoordigen.

Features Vorm: Druppel Peil: Tussenliggend Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Tacto Blando Material Principal Fibra de vidrio Rugosidad Sin rugosidad
Onze beste producten