Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
NB Combat Ultrasoft Azul 2021
  • NB Combat Ultrasoft Azul 2021
  • NB Combat Ultrasoft Azul 2021

NB Combat Ultrasoft Azul 2021

PVP: € 120,00
€ 84,95
-30% NB
padel racket ENEBE Combat Ultrasoft Blue 2021 | Maak een sprong in kwaliteit met dit Enebe controleracket, met een brede sweetspot en soft touch, zodat je je meest veeleisende wedstrijden het Head kunt bieden
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket ENEBE Combat Ultrasoft Blauw

We analyseren elk detail van de nieuwste racketcollectie van Enebe 2021. We vinden modellen zo compleet als het Combat Ultrasoft padel racket in het blauw, een controleracket dankzij de ronde vorm en de ingehouden balans. Het is ook zacht om aan te raken, dus het genereert nauwelijks trillingen.

Er is glasvezel gebruikt voor de constructie, die een meer elastische aanraking genereert en gemakkelijker is om mee te spelen. Binnenin bevat het HR3-schuim, waardoor het een geweldige output heeft en trillingen vermindert. Je kunt dus urenlang spelen zonder ongemak.

Enebe Combat Ultrasoft in blauw, kenmerken

  • Met de NB Combat Ultrasoft Blue 2021 geniet je van een wedstrijd zonder blessures.
  • EVA Soft HR3-kern die de impact absorbeert en de baloutput verhoogt.
  • Elastischere vlakken door gebruik van glasvezel.
  • Ideaal voor spelers die terugkomen van een armblessure.
  • Dankzij zijn ronde vorm en ingehouden balans biedt hij een brede sweet spot.
  • Kwaliteitsmaterialen die zorgen voor een goede weerstand.
  • Verkrijgbaar in de mid-level racketcatalogus van Enebe 2021.

Voor wie is het? Geschikt voor spelers die 1 of 2 keer per week trainen met een gemiddeld spelniveau en die vooruitgang willen blijven boeken, aangezien de combat ultrasoft je zal helpen je techniek te perfectioneren en te genieten van veel comfort.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een model is met geweldige functies die je nu voor de beste prijs kunt krijgen. U zult ook genieten van alle kwaliteit van het merk in zijn afwerkingen, dit seizoen met een zwart ontwerp en blauwe details.

Lees meer over het merk ENEBE

Geniet van de beste sensaties op het veld met NB Padel, een bekend merk uit Alicante binnen de sector. Na een paar jaar stilstand keert het bedrijf terug in de strijd met een complete collectie padelpadel rackets, kleding en accessoires voor het hele publiek.

Wacht niet langer en stap over naar een van de bedrijven met de beste reputatie in padel, een pionier in het gebruik van nieuwe technologieën om op zijn producten toe te passen en zo aan de behoeften van al zijn spelers te voldoen.

Features Vorm: Rond Peil: Tussenliggend Toneelstuk: Controle Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2021
Onze beste producten