Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Muñequera Enebe Azul
  • Muñequera Enebe Azul

Enebe blauwe polsband

PVP: € 4,00
€ 3,50
-13% NB
Polsbandje om padel te spelen Enebe Blue | Geweldige ondersteuning en absorptie op warme dagen met de Enebe padelpolsband, gemaakt met een combinatie van technische stoffen en met een kortere maat

Korte NB Lichtblauwe polsband

Ga de zomer goed uitgerust trainen met de nb padelpolsband in elektrisch blauw, een aanvulling op de accessoirecatalogus van Enebe Padel 2022. Ze bevatten verschillende stoffen om de beste prestatie aan de atleet te bieden en hun prestaties altijd te behouden.

De belangrijkste functie is het absorberen van overtollig zweet op de armen of het gezicht. Het zit ook losjes zodat je van een uitstekend comfort zult genieten. Om af te maken is het korter van formaat en verkrijgbaar in veel meer kleuren.

NB Polsbandje in lichtblauw, kenmerken

  • Pakket met een losse eenheid van de NB-polsband in marineblauw.
  • Kortste maat circa 8 x 8 cm.
  • Samenstelling van 69% katoen, 22% polyamide, 5% viscose en 4% elastaan. .
  • Je kunt het in andere kleuren kopen.
  • Ze vermijden slechte gebaren en mogelijke polsblessures.
  • Nieuwe polsbandjes voor padelspelers jan 2020.

Voor wie is het? Voor elke atleet, omdat het zich perfect aanpast aan de fysieke inspanning die u doet en overtollig vocht in de armen tegengaat. Ze zijn ook geschikt voor een goede ondersteuning van het gewricht.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat er geen druppel zweet aan ontsnapt, heb je een goede grip en hoef je je alleen maar op het spel te concentreren. Het is ook erg cool met zijn lichtblauwe esthetiek en zwarte logo.

Lees meer over het merk ENEBE

Geniet van de beste sensaties op het veld met NB Padel, een bekend merk uit Alicante binnen de sector. Na een paar jaar stilstand keert het bedrijf terug in de strijd met een complete collectie padelpadel rackets, kleding en accessoires voor het hele publiek.

Wacht niet langer en stap over naar een van de bedrijven met de beste reputatie in padel, een pionier in het gebruik van nieuwe technologieën om op zijn producten toe te passen en zo aan de behoeften van al zijn spelers te voldoen.

Features Jaar: 2022
Onze beste producten