Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Enebe Supra geel 2023
  • Enebe Supra geel 2023
  • Enebe Supra geel 2023

Enebe Supra geel 2023

PVP: € 240,00
€ 215,95
-11% NB
padel racket Enebe Supra geel | Domineer je tegenstanders met het nieuwe Enebe Supra-racket, een hoogwaardig model dat terugkeert met 3k carbonstof en zwart eva HR3-rubber
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Enebe Supra geel 2023 padel racket

Krijg je beste bondgenoot om je wedstrijden te winnen binnen de nieuwe collectie padelproducten van Enebe 2023. We presenteren de heruitgave van het gele Supra padel racket, een model dat erg populair is omdat het zeer goed wordt gecompenseerd. Zo biedt hij kracht en controle in gelijke mate dankzij zijn oversized mal met medium balans.

Aan de andere kant zul je genieten van een vrij stijve aanraking, omdat het 3k carbonstof op de vlakken combineert met zwart eva HR3-rubber aan de binnenkant. Het is ook het best bestand tegen stoten of schokken omdat het frame is gemaakt van carbon en dankzij de 3 staven van het hart biedt het stabiliteit bij elke slag. Om te eindigen heeft het een ruw reliëfoppervlak, wat de effecten zal verbeteren.

Enebe Supra geel, kenmerken

  • Ruwe afwerking van de gele Enebe Supra 2023 om betere effecten te printen.
  • Veelzijdig racket door zijn Druppelvorm en gecentreerde balans.
  • Stabiel, draaivrij slaan met het nieuwe hartontwerp.
  • Geïntegreerd anti-vibratiesysteem om urenlang te spelen zonder ongemak.
  • Stevige structuur met gebruik van carbon en 3k stof op de vlakken.
  • Spectaculaire aanraking met het gebruik van zwart eva HR3-rubber aan de binnenkant.
  • Hoogwaardig racket dat zich aan elke speelstijl aanpast.
  • Inbegrepen in de meest geavanceerde serie Enebe 2023 rackets.

Voor wie is het? Gericht op jongens die al een gevorderd of hoog niveau hebben en die op zoek zijn naar de beste prestaties, zowel in aanval als verdediging, daarom hebben ze een veelzijdig racket nodig waarmee ze vanaf de achterkant van het veld een goede controle en een goede stoot hebben in de buurt van het net. .

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een van de best verkochte rackets van Enebe is, omdat het zich snel aanpast aan elke speelstijl en bovendien is gemaakt met materialen van de hoogste kwaliteit. Bovendien keert hij dit seizoen terug met een vernieuwde esthetiek die zichtbare koolstof combineert met gele details en een glanzende afwerking.

Ontdek meer over het merk ENEBE

Geniet van de beste sensaties op het circuit met NB Padel, een bekend merk uit Alicante binnen de sector. Na een stop van enkele jaren keert de firma terug naar de strijd met een complete collectie padelrackets, kleding en accessoires voor het publiek.

Wacht niet langer en ga naar een van de bedrijven met de beste reputatie op het gebied van padel, een pionier in het gebruik van nieuwe technologieën om toe te passen op hun producten en zo te voldoen aan de behoeften van al hun spelers.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Aanraken: Hard Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid 3d
Onze beste producten