Enebe RSX 7.1 Carbon Reloaded 2024
  • Enebe RSX 7.1 Carbon Reloaded 2024
  • Enebe RSX 7.1 Carbon Reloaded 2024

Enebe RSX 7.1 Carbon Reloaded 2024

PVP: € 190,00
€ 189,95
-1% NB
Enebe RSX 7.1 Carbon Reloaded A000426 | Ontdek de Enebe RSX 7.1 Carbon Reloaded, het racket dat de balans tussen kracht en controle herdefinieert. Ideaal voor gemiddelde spelers.
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Enebe RSX 7.1 Carbon Reloaded padel racket

Als je op zoek bent naar de perfecte combinatie van kracht en controle op de padelbaan, dan is de nieuwe Enebe RSX 7.1 Carbon Reloaded jouw ideale keuze. Dit model, geüpdatet voor 2024, bevat technische en esthetische innovaties die je spel naar een hoger niveau tillen.

Ontworpen voor spelers die streven naar verbetering en het perfectioneren van hun techniek, biedt dit padel racket uitzonderlijke prestaties bij elke slag. De middelhoge balans en het EVA HR3-schuim garanderen een onovertroffen balsnelheid.

Kenmerken Enebe RSX 7.1 Carbon Reloaded padel racket

  • Gewicht: 355 - 370g, ideaal voor een evenwichtige hantering
  • Profiel van 38mm dat een uitstekende respons in het spel biedt
  • Druppelvorm voor een perfecte balans tussen kracht en controle
  • Zwarte EVA HR3-kern en 3K carbon gezichten voor een uniek gevoel bij het slaan
  • Glanzende afwerking die niet alleen opvalt in ontwerp, maar ook in prestatie
  • Onderdeel van de Enebe padel racket collectie 2024

Voor wie is het bedoeld?

De Enebe RSX 7.1 Carbon Reloaded is perfect voor spelers van gemiddeld niveau die op zoek zijn naar een veelzijdig racket. Ideaal voor degenen die regelmatig spelen en hun spel naar een hoger niveau willen tillen, met precisie en kracht bij elke slag.

Waarom zal je het leuk vinden?

Omdat dit racket niet alleen opvalt door zijn moderne en opvallende ontwerp, maar ook een onovertroffen speelervaring biedt. Het is een racket dat is ontworpen om met jou mee te evolueren op de padelbaan, om je te helpen je spelambities te bereiken.

Ontdek meer over het merk Enebe

Enebe, een merk met jarenlange ervaring in de wereld van padel, heeft zich gevestigd als een van de favorieten van spelers van alle niveaus. Hun toewijding aan innovatie en kwaliteit wordt weerspiegeld in elk van hun producten.

Sinds het begin heeft Enebe zich gericht op het ontwerpen van padel rackets die voldoen aan de behoeften van elke speler, waarbij ze geavanceerde technologie combineren met een onberispelijk ontwerp. Met elke nieuwe collectie herdefinieert Enebe wat het betekent om padel te spelen.

Features Vorm: Druppel Peil: Tussenliggend Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-370 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2024 Aanraken: Zacht Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid Glad
Onze beste producten