Enebe Nitro Green 2024
  • Enebe Nitro Green 2024
  • Enebe Nitro Green 2024

Enebe Nitro Green 2024

PVP: € 75,00
€ 74,95
-1% NB
Enebe Nitro Green A000432 | Revolutioneer je spel met het Enebe Nitro Green 2024 racket. Controle en precisie bij elke slag. Innoveer op de baan en voel het verschil!
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het donderdag, 9 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.

Padelracket Enebe Nitro Green

Ontdek de Nitro Green, de nieuwste innovatie van Enebe voor 2024. Het veelzijdige ontwerp en het gemiddelde evenwicht maken het tot de perfecte keuze voor spelers die waarde hechten aan controle en precisie op de padelbaan.

Dit racket van de nieuwste generatie, met referentie A000432, belooft jouw spel te revolutioneren en biedt een unieke ervaring die is aangepast aan de eisen van spelers van gemiddeld tot hoog niveau.

Kenmerken Nitro Green racket

  • Gewicht: 355 - 370 gram, perfect voor een evenwichtig spel.
  • 38mm profiel, ontworpen voor optimale hantering.
  • Ronde vorm, ideaal voor gecontroleerd spel.
  • Zwarte EVA HR2 kern, garandeert een uitstekende respons.
  • Glasvezel gezichten en frame, bieden duurzaamheid en weerstand.
  • Onderdeel van de Enebe 2024 racketcollectie.

Voor wie is het bedoeld?

De Nitro Green is ontworpen voor spelers van hoog of gemiddeld niveau die op zoek zijn naar een veelzijdig racket. Ideaal voor degenen die regelmatig spelen en hun techniek op de padelbaan willen perfectioneren.

Waarom zal het je bevallen?

Omdat de Nitro Green van Enebe een symbool is van innovatie en kwaliteit. Het is een racket dat je zal helpen je spel te verbeteren en uit te blinken in elk spel tijdens het nieuwe seizoen.

Ontdek meer over het merk Enebe

Enebe is een merk met een lange geschiedenis in de wereld van padel, erkend om zijn toewijding aan kwaliteit en innovatie. Hun rackets zijn een referentie in de sector, ontworpen om te voldoen aan de behoeften van de meest veeleisende spelers.

Sinds de oprichting heeft Enebe zich onderscheiden door zijn vermogen om geavanceerde technologie te combineren met design, en biedt producten die niet alleen voldoen aan de verwachtingen van spelers, maar deze ook overtreffen. De Nitro Green is een duidelijk voorbeeld van hun uitmuntendheid en toewijding.

Features Vorm: Rond Peil: Initiatie Toneelstuk: Controle Gewicht: 360-370 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Aanraken: Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid Glad
Onze beste producten