Enebe Nitro Green Junior 2024
  • Enebe Nitro Green Junior 2024
  • Enebe Nitro Green Junior 2024

Enebe Nitro Green Junior 2024

PVP: € 69,00
€ 68,95
-1% NB
Enebe Nitro Green Junior A000434 | Ontdek de Enebe Nitro Green Junior 2024, perfect voor jonge spelers. Licht, stevig en met een veelzijdig ontwerp. Verhoog nu je spel op de baan!
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het maandag, 13 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Padel racket Enebe Nitro Green Junior

De Enebe Nitro Green Junior 2024 is de perfecte keuze voor de kleine kampioenen van de toekomst. Specifiek ontworpen om te voldoen aan de behoeften van kinderen, combineert dit padel racket een gemiddelde balans met een lichte en stevige structuur. De samenstelling van glasvezel en Black EVA HR2-technologie maken het uitzonderlijk makkelijk te hanteren, waardoor jonge spelers hun spel met vertrouwen en precisie kunnen ontwikkelen.

Bovendien zorgt de aantrekkelijke glanzende afwerking niet alleen voor een indrukwekkende uitstraling, maar garandeert ook een uitstekende duurzaamheid. Perfect voor beginnende padel-enthousiastelingen, de Nitro Green Junior is de ideale poort naar het verkennen en perfectioneren van vaardigheden op de baan.

Kenmerken Enebe Nitro Green Junior 2024 padel racket

  • Licht gewicht van 320 - 340gr voor optimale wendbaarheid.
  • Profiel van 38mm ideaal voor jonge spelers.
  • Ronde vorm, perfect voor een gecontroleerd en veelzijdig spel.
  • Kern van Black EVA HR2 voor een uitstekende balans tussen kracht en controle.
  • Constructie in glasvezel voor uitzonderlijke weerstand en duurzaamheid.
  • Behoort tot de Enebe 2024 padel racket collectie.

Voor wie is het bedoeld?

De Enebe Nitro Green Junior 2024 is speciaal ontworpen voor kinderen in de beginfase. Het is ideaal voor jonge spelers die op zoek zijn naar een veelzijdig racket om hun techniek op de baan te verbeteren. De balans en lichtheid maken het perfect voor kinderen die een veelzijdig spel willen ontwikkelen en constant willen verbeteren.

Waarom zal het je bevallen?

Dit racket zal favoriet zijn bij kinderen dankzij de aanpasbaarheid en het ontwerp gericht op spelverbetering. De combinatie van lichtheid en controle biedt een uitzonderlijke spelervaring op de baan, waardoor elke slag telt. Een perfecte keuze voor de toekomstige sterren van padel!

Ontdek meer over het merk Enebe

Enebe, een merk met een rijke geschiedenis in de wereld van padel, staat al sinds de oprichting aan de voorgrond van innovatie en racketontwerp. Hun inzet voor kwaliteit en prestatie heeft van Enebe een favoriete keuze gemaakt voor zowel professionals als liefhebbers.

Met een focus op technologie en innovatie, heeft Enebe een reeks producten gecreëerd die niet alleen voldoen, maar ook de verwachtingen van spelers overtreffen. Van rackets voor beginners tot high-performance uitrusting, Enebe is synoniem geworden met uitmuntendheid in padel.

Features Vorm: Rond Peil: Initiatie Toneelstuk: Controle Gewicht: 330-350gr. Speler: Kind Aanraken: Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid Glad
Onze beste producten