Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Royal Padel Pro X rugzak zwart
  • Royal Padel Pro X rugzak zwart
  • Royal Padel Pro X rugzak zwart

Royal Padel Pro X rugzak zwart

PVP: € 80,00
€ 67,95
-16% Royal Padel
Royal Padel Pro X padelrugzak | Vervoer net genoeg met de nieuwe zwarte Pro X-rugzak, gemaakt voor die mensen die hun racket op een beschermde en comfortabele manier willen vervoeren om te trainen.

Padeltas Royal Padel Pro X Zwart

Profiteer van de ongelooflijke aanbiedingen van onze padel-winkel om je oude padel-tas te vervangen voor een van de firma Royal Padel 2022. Je kunt nu de Pro X padel-rugzak in het zwart kopen, die, hoewel hij misschien klein lijkt, een grote ruimte heeft om je padel racket en andere accessoires.

Om te beginnen zijn de handvatten gewatteerd, zodat het zeer comfortabel te vervoeren is en geen rugpijn veroorzaakt door het gewicht. Daarnaast zijn er aan de zijkanten en aan de achterkant zakjes toegevoegd waarin je die accessoires kunt opbergen die je altijd bij de hand wilt hebben.

Royal Padel Pro X zwarte rugzak, kenmerken

  • De Royal Padel Pro X Black is ontworpen met twee zijvakken.
  • Zeer grote centrale vakken, waarvan één om het racket te beschermen.
  • Handgrepen met gewatteerde bescherming om de rug te beschermen tegen verwondingen.
  • Het verliest in de loop van de tijd geen kwaliteit dankzij de materialen die bij de vervaardiging worden gebruikt.
  • Kleiner vak voor kleinere accessoires.
  • Nieuwe collectie rugzakken voor Royal Padel 2022 spelers.

Voor wie is het? Het is een goede optie voor mensen die zich per motor of fiets verplaatsen, omdat het helpt om al uw bezittingen comfortabel te vervoeren. Het is ook een goede optie voor mensen die net genoeg dragen tijdens het trainen.

Waarom zal je het leuk vinden? U zult het waarderen vanwege het eenvoudige ontwerp, aangezien de kleur zwart is gebruikt met de details van de naam van het bedrijf in het wit, een combinatie die nooit uit de mode raakt en die u ook bij een groot aantal kledingstukken kunt dragen .

Ontdek meer over het merk ROYAL PADEL

Ontdek de nieuwe catalogus van Royal Padel, een van de meest ervaren merken in de wereld van padel. Dit seizoen neemt het nieuwe technologieën en materialen op in zijn producten, allemaal aangepast aan alle niveaus en speelstijlen van de spelers.

Het heeft ook vertegenwoordiging op de World Padel Tour-tracks met sommige spelers zoals bijvoorbeeld Adrià Mercadal, Aranza Osorio of Jordi Juan. Vind ze leuk en geniet van de beste sensaties op de baan met de nieuwe RP 2022 rackets.

Features Speler: Man Jaar: 2022
Onze beste producten