Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Pack Wilson Carbon Force Pro + Paletero 2019
  • Pack Wilson Carbon Force Pro + Paletero 2019

Pack Wilson Carbon Force Pro + Padel Tassen 2019

PVP: € 325,00
€ 209,95
-36% Wilson Padel
Koop het Carbon Force Pro padelpakket, bestaande uit het meest geavanceerde padel racket in de nieuwe Wilson-collectie en een grote, stevige en handzame tas

Pack Wilson Carbon Force Pro + Padel Tassen 2019

Als je een passie hebt voor Wilson, bieden we je het Wilson Carbon Force Pro 2019 padelpakket aan. Het heeft het meest uitgebalanceerde racket in de saga en is comfortabel, samen met een spectaculaire, zeer robuuste padel-tas, zodat je spullen geen schade oplopen.

Als nieuwigheid is het Sharp Hole-systeem gebruikt, een nieuwe boring die de sweet spot verbreedt. Om de structuur te vervaardigen is er gebruik gemaakt van carbon, op deze manier heb je een stevigere slag en dus meer power. Bovendien genereert het met het schuimrubber van de kern nauwelijks trillingen.

Carbon Force pro-pakket, recensie

  • Uitstekende speelbaarheid zowel in aanval als verdediging van de wilson carbon force pro.
  • Ruwe afwerking op de vlakken, ideaal voor het creëren van effecten.
  • Grote duurzaamheid en weerstand met de koolstof die in de constructie is gebruikt.
  • Voldoende capaciteit van de BPP-18002 met afmeting 58 x 30 x 30 cm.
  • Houdt schoenen gescheiden van schone kleding in een geventileerd compartiment.
  • Zijkant met thermofunctie om je rackets te beschermen.
  • Onze exclusieve uitrusting, ballen en overgrip maken deel uit van het pakket.
  • Inbegrepen in de nieuwe Wilson Padel 2019 racketcollectie.

Voor wie is het? Voor veelzijdige spelers, die niets willen opgeven en genieten van een uitgebalanceerd padel racket met een zachte touch, waardoor trillingen de arm niet kunnen beschadigen, naast het hebben van een Sanyo Supercombi headracketas met verschillende compartimenten om niet te hoeven meng het materiaal.

Waarom zal je het leuk vinden? Want wij hebben de beste padelproducten voor je samengesteld. Op een eenvoudige manier kun je je oude uitrusting vernieuwen en je racket laten zien samen met een tas voor je teamgenoten. Kwaliteit tegen de beste prijs!

Lees meer over het merk WILSON

Iedereen kent de lange geschiedenis van Wilson Sport in de sportwereld. Sinds de oprichting wordt het gekenmerkt door het uitrusten van de beste atleten met kwaliteitsproducten die opvallen door hun uitstekende prestaties.

Dus je kon je bijdrage in de padel niet missen, met een breed assortiment aan padel rackets, schoenen, palettero's en andere accessoires waarmee je de beste prestaties en een onberispelijke afwerking zult hebben. Aarzel niet en rust jezelf uit met de nieuwigheden van dit seizoen, ze zullen je veroveren!

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2019
Onze beste producten