Padeltas Wilson Team zwart grijze 2023
  • Padeltas Wilson Team zwart grijze 2023
  • Padeltas Wilson Team zwart grijze 2023

Padeltas Wilson Team zwart grijze 2023

PVP: € 75,00
€ 54,95
-27% Wilson Padel
Padeltas Grote Wilson Team zwart grijze 2023 | Koop de nieuwe Wilson Team padel racketas in zwarte en grijze details, we verzekeren je dat hij veel ruimte biedt, zodat je al je materiaal kunt organiseren
Schrijf een beoordeling

Padeltas Wilson Team zwart grijze 2023

We stellen u de nieuwigheden ter beschikking die Wilson deze 2023 presenteert, zodat u kwaliteitsproducten tegen de beste prijs kunt kiezen. Koop de zwart-grijze Paleta-tas van Team, een van de grootste in de collectie, zodat je al het materiaal dat je nodig hebt kunt vervoeren. Bovendien doe je het comfortabel omdat het verschillende soorten grip heeft.

De riemen zijn dus gewatteerd, wat geen ongemak in de schouders veroorzaakt. Wat betreft de ruimte, het heeft 2 Headcompartimenten: een zijvak bekleed met thermoskan om de rackets te beschermen tegen extreme stijgingen of dalingen van de temperatuur en een ander Headcompartiment. Het heeft ook kleine vakjes om de sleutels of mobiel achter te laten.

Padeltas Wilson Team zwarte en grijze kenmerken

  • Het zwartgrijze Wilson Team is gemaakt met stof en hard materiaal aan de zijkanten.
  • Veroorzaakt geen schouderklachten omdat het gewatteerde schouderbanden bevat
  • Volgens de fabrikant heeft het afmetingen van 61 x 38 x 30,5 centimeter.
  • Een van de zijkanten heeft een thermofunctie, die de mesjes beter beschermt.
  • Brede Headzakken en gemakkelijke toegang.
  • Het behoort tot de nieuwe catalogus van Wilson 2023 padeltassen.

Voor wie is het? Ontworpen voor spelers die met alles naar het veld gaan: douchekleding, verschillende rackets, handdoek, sweatshirts... aangezien deze Wilson-tas compartimenten heeft voor allerlei soorten materiaal, gemakkelijk toegankelijk en zeer ruim om alles goed georganiseerd te vervoeren.

Waarom zal je het leuk vinden? Dankzij de verstelbare handgrepen verstel je hem gemakkelijk, zodat hij niet vervelend is om te vervoeren. Het presenteert ook een klassiek ontwerp dat nooit teleurstelt: het combineert zwart met het logo van het merk op de zijkant en grijze bandjes.

Lees meer over het merk WILSON

We weten allemaal dat Wilson Sport jarenlange ervaring heeft in de sportwereld. Sinds 1914 heeft het de beste atleten ter wereld voorbereid en ook in padel heeft het zijn bijdrage geleverd.

Ontdek het gevarieerde assortiment padelrackets, schoenen, paleto-tassen en andere accessoires waarmee u de beste prestaties en een onberispelijke afwerking krijgt. Aarzel niet en rust jezelf uit met de nieuwigheden van dit seizoen, ze zullen je veroveren!

Features Speler: Man Jaar: 2023
Onze beste producten