De beste padel rackets 2022, winnende selectie

We analyseren in detail de beste padel rackets van 2022, een top tien waar je power, controle en veelzijdige rackets vindt van de beste merken in de sector

Vandaag brengen we je de beste padel rackets van 2022 . We hebben een ranglijst samengesteld , volgens onze mening , van de modellen die het meest succesvol zijn bij mannelijke en vrouwelijke spelers, waarbij we al hun kenmerken analyseren zodat je je volgende bondgenoot kunt kiezen.

Pas op, we beginnen!

Beste padel rackets 2022

Zoals elk jaar kiezen we de beste merken van het jaar en testen deze zodat je de beste koopgids hebt voor een padel racket uit 2022 .

Bullpadel, Head, Nox, Adidas, Dreampadel, Royal Padel, Star Vie, alle merken van het hoogste niveau die rackets maken die uw voorkeur hebben, en nog veel meer merken op de markt, maar als de top 10 kunnen we ze niet allemaal plaatsen .

En als je de video met de beste modellen van het jaar 2022 wilt zien, nodigen we je uit op ons YouTube-kanaal waar je nog veel meer video’s kunt vinden.

Bullpadel Hack 03 door Paquito Navarro

Bullpadel-hack 03 2022

AANBIEDING: € 324,95 Adviesprijs: € 324,95

  • Vorm: Diamant
  • Spel: Kracht
  • Gewicht: 365-375

Bullpadel Hack 03 2022

Het is een van de favorieten en de grote nieuwigheid van Bullpadel 2022 , ontworpen voor aanvallende spelers, omdat het een extra grote diamantvorm heeft naast de enigszins hoge balans om meer punch te krijgen, maar zonder in te boeten aan controle . Dankzij het Custom Weight-gewichtsysteem kunt u de balans aanpassen aan uw behoeften. Als belangrijkste nieuwigheid presenteert het een nieuw ontwerp van het Adaptia-hart dat de handling en stabiliteit verbetert en meer controle geeft bij het slaan.

Het heeft ook een zeer comfortabel gevoel dankzij de multi-eva rubberen binnenkant, dat wil zeggen een kern met dubbele dichtheid met een compactere buitenlaag en een zachtere binnenlaag om zich aan elke bal aan te passen. Het bevat ook het hesacore  en vibradrive systeem om te genieten van een comfortabelere grip zonder ongemak.

Aan de andere kant is het gemaakt met buisvormige koolstof en zenuwkanalen die de structuur versterken, evenals 18k-stof die het grote sterkte geeft. Kortom, de nieuwe editie van het racket van Paquito Navarro is krachtig en beter hanteerbaar.

Adidas Metalbone HRD 3.1 van Ale Galán

Adidas Metalbone 3.1 2022

AANBIEDING: € 324,95 Adviesprijs: € 360,00

  • Vorm: Diamant
  • Spel: Kracht
  • Gewicht: 350-360

Adidas Metalbone Hard 3.1 2022

Het is je beste bondgenoot om het aanvallende spel te domineren, omdat het geweldige kracht biedt vanwege zijn vorm, balans en hardere aanraking. Het racket van Ale Galán uit Adidas Padel 2022 keert terug in diamantformaat en hoge balans, zodat de sweet spot zich bovenaan bevindt. Het bevat ook high-density High Memory-rubber .

Wat de buitenstructuur betreft, presenteert het een constructie van 100% koolstof samen met het Octagonal Structure-systeem dat de omtrek versterkt en meer stijfheid geeft. Het bevat een ruw oppervlak om de effecten te verbeteren, evenals een Sweet Pot -systeem voor meer controle over ballen die niet in het midden zijn.

Tot slot bevat het een systeem met 6 schroeven om de balans te wijzigen en aan uw behoeften aan te passen . Kortom, het is een padel racket met kracht en een harde aanraking waar de hardste slagmensen van zullen genieten.

Dreampadel Bandit 2022

DREAMPADEL BANDIT 2022

AANBIEDING: € 274,95 Adviesprijs: € 330,95

  • Vorm: traan
  • Spel: Veelzijdig
  • Gewicht: 365-375

DREAMPADEL BANDIT 2022

We presenteren een van de openbaringspadel rackets van 2022 : de zwarte Bandit met gouden logo van DreamPadel, een competitief model dat ideaal is voor veelzijdige spelers, omdat het grote ontwerp en de gemiddelde balans hem zeer uitgebalanceerd maken. Bovendien is hij volledig in Spanje ontworpen en vervaardigd, dus aan elk detail is gedacht om uitzonderlijke prestaties te bieden!

Voor de constructie is hexcel 3k carbon gebruikt, een geavanceerd materiaal dat het meer weerstand en stevigheid geeft. Power black eva, een harder rubber, is gebruikt voor de kern, dus de combinatie van beide materialen geeft het een hardere aanraking en reageert heel goed bij het volleyen of het nemen van de bal van het veld.

Om te eindigen, bevat het een ruw oppervlak en Sweet Spot-technologie die de sweet spot verbreedt om de controle niet te verliezen bij off-center slagen en gemakkelijke ballen te missen.

Nox AT10 Genius Arena van Agustín Tapia

Nox AT10 Genius Arena 2022

AANBIEDING: € 249,95 Adviesprijs: € 295,00

  • Vorm: traan
  • Spel: Veelzijdig
  • Gewicht: 365-375

Nox AT10 Genius Arena 2022

We gaan verder met een van Agustín Tapia’s nieuwe padel racket van NOX 2022 , de AT10 Arena. Het presenteert de oversized mal en bevatte balans, waarmee we controle en kracht in onze game zullen hebben, je hebt ook de AT10 18K, die dankzij het gebruik van 18k carbon flexibeler is dan de klassieke Nox AT10 Arena, omdat in deze het gebruikt stof 12k en het is stijver.

Mogelijk wordt dit model, naast een van de beste rackets van 2022, ook een van de best verkochte modellen van dit seizoen .

Aan de andere kant behoudt het de zandachtige ruwheid, wat ons zal helpen om de bal meer spin te geven. Het heeft ook HR3 quick recovery eva rubber , een rubber dat trillingen absorbeert en voor veel zoetheid zorgt. Het is zonder twijfel een van de beste veelzijdige rackets, zeer gewild bij gevorderde spelers vanwege zijn prestaties op het veld. Nu heb je hem voor ongeveer € 250,-.

Head Delta Pro van Arturo Coello

Head Grafeen Delta Pro 2022

AANBIEDING: € 279,00 Adviesprijs: € 310,00

  • Vorm: Diamant
  • Spel: Kracht
  • Gewicht: 365-375

Head Graphene Delta Pro 2022

Het is op maat gemaakt voor zware slagmensen met zijn ruitvormige ontwerp en enigszins hoge balans , zodat het niet teleurstelt in aanvallend spel. Dit seizoen wordt het het racket van Arturo Coello op Head 2022 en presenteert het nieuwigheden zoals de nieuwe constructie met Auxetic-technologie, die de prestaties op het veld aanzienlijk verbetert.

Wat betreft de fabricage is Graphene 360+ gebruikt, wat de structuur meer weerstand en stevigheid geeft. Het hartgebied is versterkt met het slimme brugsysteem en de kern is gemaakt van powerfoam, wat de punch verhoogt, maar zonder in te boeten aan comfort, omdat de aanraking zeer comfortabel is. Om de ruwe afwerking af te werken, verbetert het de effecten aanzienlijk.

Babolat Air Viper, Juan Lebron

BABOLAT AIR VIPER 2022

AANBIEDING: € 280,00 Adviesprijs: € 280,00

  • Vorm: Diamant
  • Spel: Kracht
  • Gewicht: 350-360

BABOLAT AIR VIPER 2022

Het nieuwe Juan Lebrón de Babolat 2022 padel racket is een van Babolat’s bestverkochte rackets geworden en is de krachtigste van het merk. Hiervoor is hij vervaardigd in de vorm van een diamant en met de balans in het bovenste gedeelte, zodat je de bal er gemakkelijk x 3 uit kunt halen. Het bevat echter ruwheid op het oppervlak en een anti-vibratiesysteem voor een slag zonder ongemak.

Net als zijn voorganger heeft hij een constructie van 100% koolstof en 16k stof . Het heeft ook een X-eva-kern, een rubber in de vorm van een “sandwich” die verschillende dichtheden combineert om meer output te geven bij langzame ballen zonder kracht te verliezen bij het slaan. Mis de nieuwe Juan Lebrón-padel racket niet, ideaal voor de meest aanvallende spelers.

Bullpadel Vertex 03 2022

Bullpadel Vertex 03 2022

AANBIEDING: € 324,95 Adviesprijs: € 324,95

  • Vorm: Diamant
  • Spel: Veelzijdig
  • Gewicht: 365-375

Bullpadel Vertex 03 2022

Het is de afgelopen seizoenen het bestverkochte racket van Bullpadel geworden. Hoewel het is ontworpen met een diamantvorm, is het naar onze mening zeer goed uitgebalanceerd, dus het is een zeer veelzijdig padel racket. De belangrijkste nieuwigheid van 2022 is de nieuwe Air Channel-technologie die de aerodynamica en handling verbetert . De kern is gemaakt van multi-eva rubber waarmee een semi-harde aanslag wordt bereikt om je de output en controle te geven die je nodig hebt.

Dit seizoen is carbon gebruikt in de constructie met Xtend 12k-vezels voor meer stijfheid en om meer kracht te krijgen bij het slaan. Het behoudt zijn karakteristieke zandachtige ruwheid, het fabriekshesacore- en Custom Weight-systeem. Dit seizoen kun je het zien in de handen van Juan Tello en Fede Chingotto in de WPT en we raden het aan aan ervaren spelers die elk deel van het veld willen domineren.

Head Graphene 360 Alpha Power Limited Edition

Head Alpha Power LTD

AANBIEDING: €105,95 Adviesprijs: €200,00

  • Vorm: traan
  • Spel: Veelzijdig
  • Gewicht: 365-375

Head Alpha Power LTD 2022

Het is een van onze speciale aanbevelingen, aangezien het een limited edition-model is waarvan er maar heel weinig te koop zijn. Het wordt gekenmerkt door zijn veelzijdigheid , omdat het een traanvorm met een gemiddelde balans behoudt, zodat het zich aanpast aan elke speelstijl en je je beste foto’s kunt maken vanaf elk deel van het veld.

Aan de andere kant biedt het een grote weerstand en stevigheid dankzij de grafeenversterkingen in het framegebied. Het heeft ook glasvezel op het oppervlak en schuimrubber aan de binnenkant, wat zorgt voor een zeer goede output en sensaties bij het slaan. Kortom, de limited edition Alpha Power is een high-performance racket dat zich aanpast aan elke speelstijl en dat je voor een ongelooflijke prijs kunt krijgen, voor iets meer dan € 100!

Royal Padel RP M27 R Fury 2022

Royal Padel RP M27 R Fury 2022

AANBIEDING: € 315,95 Adviesprijs: € 370,00

  • Cirkelvorm
  • Spel: Controle
  • Gewicht: 365-375

Royal Padel RP M27 R Fury 2022

Het is een van de topmodellen uit het Royal Padel assortiment en wordt gekenmerkt door zijn brede sweet spot. We raden het daarom aan aan technische spelers, omdat het uitstekende prestaties biedt vanaf de achterkant van het veld vanwege het ronde formaat met ingehouden balans, hoewel het je ook zal verrassen met zijn kracht dankzij zijn hardere aanraking.

Dit seizoen keert het terug met een nieuwe Royal Tech Pro kern in eva rubber, dit samen met de 100% carbon constructie geeft het een hardere touch en daarom stelt het niet teleur als het gaat om aanvallen. Het heeft ook een ruw oppervlak en een anti-vibratie schokabsorptiesysteem, zodat je urenlang kunt spelen zonder armklachten.

Kortom, het is een van de uitstekende Royal Padel rackets van 2022 , met een zeer goede controle om de bal met precisie te plaatsen, maar zonder teleur te stellen als je in de aanval gaat.

Star Fri Raptor Evolutie

Star Fri Raptor Evolutie

AANBIEDING: € 319,90 Adviesprijs: € 319,90

  • Cirkelvorm
  • Spel: Controle
  • Gewicht: 350-360

Star Vie Raptor Evolution 2022

De natuurlijke evolutie van een van de best verkochte Star Vi e-modellen komt eraan, in 2022 keert hij terug met nieuwe technologieën en materialen om er met volle teugen van te genieten op het circuit. Dankzij het ronde formaat en de medium balans heb je de kracht en controle die je nodig hebt. Het verwaarloost het comfort ook niet, omdat het kernrubber eva zacht is, wat een zachte slag en een grotere baloutput genereert.

De belangrijkste nieuwigheid is te vinden in het type koolstof, aangezien het nieuwe rode Colors Carbon 3K-materiaal is gebruikt om een grote weerstand en een zeer coole esthetiek te bereiken. Het bevat ook het Star Balance-systeem in het hart, dus het zorgt voor een perfecte balans en balans. Ook zit er ruwheid in de vlakken waarmee je de bal meer effect kunt geven.

En tot nu toe onze analyse van de beste padel rackets 2022 gevormd door een selectie van de 10 beste modellen op de markt , hetzij door prestaties, ontwerp of technologieën. We hopen dat je na het lezen van ons artikel je oude padel tennisracket vernieuwt met een van onze aanbevelingen.