Enebe Arrow Blue 2024
  • Enebe Arrow Blue 2024
  • Enebe Arrow Blue 2024

Enebe Arrow Blue 2024

PVP: € 85,00
€ 84,95
-1% NB
Enebe Arrow Blue A000431 | Ontdek de Enebe Arrow Blue 2024, een veelzijdig padelracket voor intermediate spelers. Innovatief ontwerp en uitzonderlijke kwaliteit.
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.

Padelracket Enebe Arrow Blue

Ontdek de Enebe Arrow Blue 2024, een padelracket dat het spel herdefinieert voor degenen die zoeken naar een perfecte balans tussen kracht en wendbaarheid. Het innovatieve ontwerp en de geavanceerde materialen brengen je naar de top van je prestaties op de baan.

De Arrow Blue valt op door zijn diamantvorm en middelhoog evenwicht, wat zorgt voor een unieke speelervaring. De combinatie van de ultrazachte EVA rubber kern en glasvezelvlakken maakt het tot de ideale keuze voor spelers die op zoek zijn naar veelzijdigheid en precisie.

Kenmerken Enebe Arrow Blue racket

  • Gewicht: 355 - 370gr, ideaal voor uitgebalanceerde controle.
  • 38mm profiel, biedt een uitstekende respons bij elke slag.
  • Diamantvorm, perfect voor spelers die op zoek zijn naar kracht en controle.
  • Zwarte EVA Ult. Soft HR3 kern, biedt een zacht en comfortabel gevoel.
  • Glasvezel gezichten en frame, waarborgen duurzaamheid en weerstand.
  • Onderdeel van de Enebe 2024 racketscollectie.

Voor wie is het bedoeld?

De Enebe Arrow Blue 2024 is perfect voor spelers van hoog of gemiddeld niveau, vooral voor degenen die op zoek zijn naar een veelzijdig model. Als je regelmatig speelt en een veelzijdig spelprofiel hebt met de wens om je techniek te perfectioneren, dan is dit jouw racket.

Waarom zal het je bevallen?

Als je jouw spel wilt verbeteren en van elk spel op de padelbaan wilt genieten, zal je dol zijn op de Arrow Blue. Het is een van de ster rackets van Enebe voor het nieuwe seizoen, speciaal ontworpen voor spelers die hun spel naar een hoger niveau willen tillen.

Ontdek meer over het merk Enebe

Enebe is een merk met een rijke geschiedenis in de wereld van padel. Sinds het begin heeft het zich gewijd aan het creëren van hoogwaardige rackets die aan de behoeften van elke speler voldoen, waarbij innovatieve technologie wordt gecombineerd met een uitzonderlijk ontwerp.

Met elk geproduceerd racket toont Enebe zijn inzet voor prestaties en kwaliteit. Spelers van over de hele wereld vertrouwen op Enebe om hun spel te verbeteren, waardoor het een van de meest gerespecteerde merken in de wereld van padel is.

Features Vorm: Druppel Peil: Tussenliggend Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-370 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Aanraken: Halfzacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid Glad
Onze beste producten