Enebe Nitro Red 2024
  • Enebe Nitro Red 2024
  • Enebe Nitro Red 2024

Enebe Nitro Red 2024

PVP: € 75,00
€ 74,95
-1% NB
Enebe Nitro Red A000433 | Ontdek de Enebe Nitro Red 2024, het racket dat jouw spel op de baan zal transformeren. Wacht niet langer en domineer elke slag met stijl en precisie!
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.

Padelracket Enebe Nitro Red

Ontdek de Nitro Red, het padel racket Enebe 2024 dat het spel op de baan herdefinieert. Met zijn evenwichtige balans en innovatief ontwerp is het de perfecte partner voor spelers die kwaliteit en precisie in elke slag zoeken. De samenstelling maakt een snelle en effectieve aanpassing mogelijk, waardoor het een onmisbare bondgenoot op de baan wordt.

De Nitro Red valt niet alleen op door zijn opvallende esthetiek, maar ook door zijn prestaties in het spel. De structuur, ontworpen voor beginnende of gemiddelde spelers, stelt je in staat om het spel met verbazingwekkende gemak te beheersen. Als je op zoek bent naar een racket dat het verschil maakt, dan is de Nitro Red van Enebe jouw keuze.

Kenmerken Nitro Red racket

  • Optimaal gewicht: 355 - 370 gram, ideaal voor perfecte controle.
  • Profiel van 38 mm, rond ontwerp voor een groter slagoppervlak.
  • Zwarte EVA HR2 kern, zorgt voor een uitzonderlijke respons.
  • Glasvezel gezichten, biedt weerstand en duurzaamheid.
  • Glasvezel frame met matte afwerking, combineert robuustheid en stijl.
  • Onderdeel van de Enebe 2024 racketcollectie.

Voor wie is het bedoeld?

Het Nitro Red racket van Enebe is ideaal voor beginnende of gemiddelde spelers die op zoek zijn naar een veelzijdig racket. Het is met name geschikt voor degenen die regelmatig spelen en hun techniek willen perfectioneren. Als je op zoek bent naar een racket dat je begeleidt in je ontwikkeling op de padelbaan, dan is dit jouw perfecte keuze.

Waarom zal het je bevallen?

De Nitro Red zal je favoriete racket worden vanwege de balans tussen controle en kracht. Het innovatieve ontwerp en hoogwaardige materialen helpen je om je spel naar het volgende niveau te tillen. Het is het perfecte model voor het nieuwe seizoen, ontworpen voor degenen die constant willen verbeteren.

Ontdek meer over het merk Enebe

Enebe, met een rijke geschiedenis in innovatie en kwaliteit, heeft zich gevestigd als een toonaangevend merk in de wereld van padel. Sinds het begin heeft Enebe zich gewijd aan het creëren van rackets die niet alleen voldoen aan de verwachtingen van de spelers, maar deze ook overtreffen. Hun inzet voor uitmuntendheid is duidelijk in elk product dat ze op de markt brengen.

Met de Nitro Red zet Enebe zijn traditie van het aanbieden van hoogwaardige producten die de prestaties op de baan versterken voort. Het merk is synoniem met vertrouwen en kwaliteit, een nalatenschap die doorgaat met elke nieuwe collectie die ze presenteren aan padel enthousiastelingen.

Features Vorm: Rond Peil: Initiatie Toneelstuk: Controle Gewicht: 360-370 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2024 Aanraken: Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid Glad
Onze beste producten