Enebe Cross blauw 2022
  • Enebe Cross blauw 2022

Enebe Cross blauw 2022

PVP: € 140,00
€ 39,95
-72% NB
Enebe Cross blauw 0014056 | Ontdek de enebe NB Cross blauw 2022, een padel racket die controle en comfort combineert. Speel met vertrouwen en verbeter je prestaties!
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Padel Racket Enebe Cross blauw

Ontdek de mogelijkheden op de padelbaan met de enebe NB Cross blauw 2022, een padel racket die controle en comfort herdefinieert. Zorgvuldig ontworpen voor spelers van beginners- tot gemiddeld niveau, biedt dit racket uitzonderlijke prestaties, dankzij de structuur en eersteklas materialen.

De NB Cross blauw, met zijn oversized ronde vorm en laag-midden balans, belooft precies spel en foutloze hantering. De brede sweet spot en de HR3 black eva rubber garanderen een uitstekende baluitgang, waardoor het een perfecte bondgenoot op de padelbaan is. Tot slot is de structuur versterkt voor uitstekende duurzaamheid.

Kenmerken enebe NB Cross Blauw Padel Racket 2022

  • Oversized ronde vorm voor maximale controle bij elke slag.
  • HR3 black eva rubber dat een ongeëvenaard gevoel biedt naast een superieure baluitgang.
  • Laag-midden balans die het slagoppervlak vergroot en de controle en wendbaarheid verhoogt.
  • Constructie in glasvezel, wat snelle aanpassing mogelijk maakt.
  • Stelt je in staat om je spel te verbeteren en te perfectioneren.
  • Onderdeel van de enebe padel racket collectie 2022.

Voor wie is het bedoeld?

Ideaal voor beginners tot gemiddelde spelers die een perfecte balans tussen controle en kracht zoeken. De NB Cross blauw is perfect voor diegenen die hun spel willen verbeteren en van elk moment op de padelbaan willen genieten.

Waarom zal het je bevallen?

Je zult dol zijn op de enebe NB Cross blauw vanwege zijn vermogen om je spel te transformeren. Het innovatieve ontwerp, gecombineerd met geavanceerde technische kenmerken, zal je het vertrouwen geven om elke uitdaging op de padelbaan aan te gaan.

Ontdek meer over het merk enebe

enebe valt op in de wereld van padel door zijn passie en toewijding om hoogwaardige rackets te creëren. Met jarenlange ervaring is enebe uitgegroeid tot een toonaangevend merk voor spelers die op zoek zijn naar innovatie, prestaties en design in hun rackets.

Wacht niet langer en stap over op een van de meest gerespecteerde merken in padel, een pionier in het gebruik van nieuwe technologieën in hun producten om aan de behoeften van al hun spelers te voldoen. Javi Rico van de WPT concurreert al met hun producten.

Features Vorm: Druppel Peil: Tussenliggend Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 365-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022 Aanraken: Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid Glad
Onze beste producten