Softee Pro Master Evolution Red 2024
  • Softee Pro Master Evolution Red 2024
  • Softee Pro Master Evolution Red 2024

Softee Pro Master Evolution Red 2024

PVP: € 70,00
€ 62,95
-11% Softee
Softee Pro Master Evolution Red 0016987 | Verbeter je spel met de Softee Pro Master Evolution Red 2024 padelracket, perfect voor het balanceren van controle en kracht. Ervaar vandaag nog de verbetering in je spel!
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het donderdag, 16 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Softee Pro Master Evolution Red padelracket

Verken de uitmuntendheid op de baan met de Softee Pro Master Evolution Red 2024, een racket dat perfect balans biedt tussen kracht en controle om je spel naar een hoger niveau te tillen. Met een opvallend esthetisch ontwerp trekt dit racket niet alleen de aandacht, maar belooft het ook een opmerkelijke verbetering in je prestaties.

Gemaakt van eersteklas materialen zoals glasvezel en de Eva Soft S3-kern, is dit racket voor gevorderden bedoeld voor spelers die hun techniek willen optimaliseren met hoogwaardige uitrusting. Met een gemiddelde balans en een groot sweetspot kun je consistentere en nauwkeurigere slagen uitvoeren.

Kenmerken Softee Pro Master Evolution Red 2024 racket

  • Ideaal voor spelers die op zoek zijn naar een balans tussen kracht en controle, perfect om je spel naar nieuwe niveaus te tillen.
  • Gemaakt van glasvezel: Biedt duurzaamheid en een uitzonderlijk comfortabel gevoel.
  • Eva Soft S3-kern: Verbeterde schokabsorptie en een soepele respons bij het raken van de bal.
  • Gemiddelde balans voor veelzijdigheid: Door de gemiddelde balans is het racket geschikt om zich aan te passen aan verschillende speelstijlen en technieken.
  • Groot sweetspot: Verhoogt de effectiviteit van je slagen door een grotere tolerantie bij de uitvoering toe te staan.
  • Onderdeel van de Softee 2024-collectie: Dit racket maakt deel uit van de exclusieve Softee 2024-collectie.

Voor wie is het?

De Softee Pro Master Evolution Red 2024 is ideaal voor gevorderde spelers die een perfecte balans zoeken tussen kracht en controle. Als je je spel wilt verbeteren en wilt genieten van een superieure ervaring op de baan, is dit racket iets voor jou.

Waarom ga je het leuk vinden?

Je zult dol zijn op de Softee Pro Master Evolution Red 2024 vanwege zijn vermogen om minder nauwkeurige slagen te vergeven dankzij zijn Eva Soft S3-kern en grote sweetspot. Geniet van een comfortabeler en effectiever spel dat je algehele prestaties zal verbeteren.

Ontdek meer over het merk Softee

Softee is een autoriteit op het gebied van padel, bekend om zijn toewijding aan kwaliteit en innovatie. Sinds de oprichting heeft het merk spelers uitgerust met rackets die niet alleen uitblinken in ontwerp, maar ook in functionaliteit, door zich aan te passen aan de behoeften van de moderne speler.

De geschiedenis van Softee is er een van voortdurende zoektocht naar perfectie, waarbij ervoor wordt gezorgd dat elk racket, zoals de Softee Pro Master Evolution Red 2024, wordt vervaardigd volgens de hoogste normen en altijd met het oog op de tevredenheid van de speler.

Features Vorm: Druppel Peil: Initiatie Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-385 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2024 Aanraken: Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid 3d
Onze beste producten