Softee Pro Master Evolution Fucsia 2024
  • Softee Pro Master Evolution Fucsia 2024
  • Softee Pro Master Evolution Fucsia 2024

Softee Pro Master Evolution Fucsia 2024

PVP: € 70,00
€ 62,95
-11% Softee
Softee Pro Master Evolution Fucsia 0016989 | Ontdek het Softee Pro Master Evolution Fuchsia 2024 padel racket, ideaal voor intermediare spelers die op zoek zijn naar kracht en controle. Ervaar de verbetering in je spel!
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het donderdag, 16 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Softee Pro Master Evolution Fucsia padelracket

Ontdek de nieuwe Softee Pro Master Evolution Fuchsia 2024, een padel racket die esthetiek en functionaliteit combineert voor intermediare spelers. Het unieke en onderscheidende ontwerp zal je niet alleen laten opvallen op de baan, maar zal je ook een uitzonderlijk spel bieden waar kracht en controle perfect in balans zijn.

Gemaakt met de beste materialen, inclusief glasvezel en een Eva Soft S3 kern, belooft dit racket duurzaamheid en een optimale respons bij elke slag. De gemiddelde balans en brede sweet spot maken het ideaal voor degenen die hun techniek willen verbeteren terwijl ze uitstekende hanteerbaarheid behouden.

Kenmerken Softee Pro Master Evolution Fuchsia 2024 padel racket

  • Opvallend esthetisch ontwerp: Dit racket trekt de aandacht met zijn gedurfde stijl en levendige kleuren.
  • Geoptimaliseerd voor intermediare spelers: Zorgvuldig ontworpen om een perfecte balans tussen kracht en precisie te bieden.
  • Constructie in glasvezel: De gebruikte glasvezel zorgt voor grote duurzaamheid en respons.
  • Geavanceerde Eva Soft S3 kern: Deze kern biedt uitzonderlijke schokabsorptie en meer comfort.
  • Gemiddelde balans met vergrote sweet spot: De configuratie van gemiddelde balans gecombineerd met een uitzonderlijke sweet spot.
  • Onderdeel van de exclusieve collectie van 2024 Softee padel rackets

Voor wie is het bedoeld?

Het Softee Pro Master Evolution racket is gericht op intermediare padel spelers die hun spel op de baan willen perfectioneren, balancerend tussen kracht en precisie bij elke slag.

Waarom zal je het leuk vinden?

Dit racket zal niet alleen je spel verbeteren, maar zijn opvallende en unieke ontwerp zal je ook visueel laten uitblinken. De combinatie van kwaliteitsmaterialen en geavanceerde technologie garanderen de maximale prestatie en comfort.

Ontdek meer over het merk Softee

Softee is een toonaangevend merk in de wereld van padel, bekend om zijn toewijding aan innovatie en kwaliteit. Sinds de oprichting is Softee synoniem voor high-performance producten die aan de behoeften van spelers van alle niveaus voldoen.

Met jaren ervaring blijft Softee innoveren om de beste padel rackets op de markt te bieden, technologie van de voorhoede combinerend met spectaculaire ontwerpen die de essentie van de moderne sport vangen.

Features Vorm: Druppel Peil: Initiatie Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-380 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2024 Aanraken: Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid 3d
Onze beste producten