Softee Imperium 2024
  • Softee Imperium 2024
  • Softee Imperium 2024

Softee Imperium 2024

PVP: € 65,00
€ 58,95
-10% Softee
Softee Imperium 0013231 | Het nieuwe padel racket Softee Imperium 2024 biedt een ideale balans tussen kracht en controle. Perfect voor gevorderde spelers die hun spel willen verbeteren.
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het donderdag, 16 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Softee Imperium padelracket

Ontdek de nieuwe Softee Imperium 2024, een padel racket dat de ervaring op de baan herdefinieert. Ontworpen voor spelers van gemiddeld tot gevorderd niveau, zorgt de constructie van glasvezel en Soft S3 EVA-schuim voor superieure hanteerbaarheid en langdurig comfort. De perfecte balans tussen kracht en controle maakt het de ideale tool om elk spel te domineren.

Het Imperium racket van Softee staat synoniem voor kwaliteit en prestatie. Of je nu je aanvallen wilt versterken of je tactische precisie wilt verbeteren, dit model stelt je in staat je aan te passen en effectief te reageren op elke uitdaging op de baan met efficiëntie en stijl.

Kenmerken Softee Imperium 2024 padel racket

  • Aanpasbaarheid in elk spel: Ideaal voor het uitvoeren van zowel beslissende slagen als minutieuze en precieze spelstrategieën.
  • Glasvezelconstructie: Garandeert langdurige weerstand en een uitzonderlijke energieteruggave bij contact met de bal.
  • Soft S3 EVA-schuim kern: Biedt effectieve trillingsabsorptie en verhoogd comfort tijdens het spelen.
  • Optimalisatie van kracht en controle: Perfect uitgebalanceerd om vertrouwen en prestaties op de baan te leveren.
  • Gemak van hantering: Ontworpen om snel nauwkeurige aanpassingen te maken, essentieel in spannende ontmoetingen.
  • Opgenomen in de nieuwe collectie van Softee rackets voor 2024.

Voor wie is het bedoeld?

Het Imperium racket van Softee is ontworpen voor padel spelers van gemiddeld tot gevorderd niveau die een racket willen dat zich aanpast aan diverse spelsituaties en hun prestaties verbetert, zowel in kracht als in precisie.

Waarom ga je het leuk vinden?

Je zult dol zijn op de Softee Imperium 2024 vanwege zijn innovatieve ontwerp en materialen van topkwaliteit die samen een nauwkeurige controle en optimale kracht faciliteren, waardoor elk spel minder vermoeiend en meer competitief wordt.

Ontdek meer over het merk Softee

Softee is al decennia een erkende naam in de sportwereld, die producten biedt die technologische innovatie combineren met traditioneel vakmanschap. Hun toewijding aan kwaliteit heeft van Softee een favoriete keuze gemaakt onder atleten en sportliefhebbers over de hele wereld.

Met elk product streeft Softee ernaar de verwachtingen van haar klanten te overtreffen, door uitrusting te leveren die niet alleen voldoet, maar de prestatienormen in de sport herdefinieert. Het Imperium racket 2024 is een getuigenis van deze filosofie, belovend om je spel naar nog nooit eerder geziene niveaus te tillen.

Features Vorm: Druppel Peil: Initiatie Toneelstuk: Controle Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2024 Aanraken: Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid 3d
Onze beste producten