Softee Speed 3.0 Women Power 2024
  • Softee Speed 3.0 Women Power 2024
  • Softee Speed 3.0 Women Power 2024

Softee Speed 3.0 Women Power 2024

PVP: € 230,00
€ 180,95
-22% Softee
Softee Speed 3.0 Women Power 0011807 | Til je spel naar een hoger niveau met het nieuwe Softee Speed 3.0 Women Power 2024 padel racket. Ideaal voor gevorderde speelsters op zoek naar kracht en controle. Transformeer je spel!
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het woensdag, 15 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Softee Speed 3.0 Women Power padelracket

Ontdek de nieuwe Softee Speed 3.0 Women Power 2024, een juweel van technologie en design in de wereld van padel. Dit model, gecreëerd voor gevorderde en competitieve speelsters, onderscheidt zich door zijn unieke combinatie van kracht en controle, waardoor je je spel naar het volgende niveau kunt tillen. Met een innovatief ontwerp en materialen van hoge kwaliteit wordt dit padel racket de perfecte partner.

De Softee Speed 3.0 Women Power 2024 komt in een reeks van levendige kleuren die niet alleen stijl toevoegen aan je spel, maar ook je passie en energie op het veld weerspiegelen. Uitgerust met de nieuwste technologie, biedt het een ongeëvenaarde speelervaring, opvallend door het vermogen om krachtige slagen met millimeterprecisie te genereren.

Kenmerken Softee Speed 3.0 Women Power 2024 padel racket

  • Middelzware balans en Soft Eva kern voor comfortabel en gecontroleerd spel.
  • 3k Carbon gezicht en Oversize formaat met Traanvorm, vergroten de sweet spot.
  • Zachte hardheid en Glanzende afwerking met 3D-reliëf, voor flexibiliteit en betere grip.
  • Ruwe oppervlakte en Niveau Gevorderd/Competitie, maximaliseren kracht en controle.
  • Type spel Kracht en Speler Vrouw, ideaal voor speelsters die met kracht willen domineren.
  • Onderdeel van de Softee 2024 racketcollectie.

Voor wie is het bedoeld?

De Softee Speed 3.0 Women Power 2024 is ontworpen voor die gevorderde en competitieve speelsters die niet genoegen nemen met minder. Als je je techniek wilt verbeteren met krachtigere en nauwkeurigere slagen, past dit model bij jouw behoeften.

Waarom ga je het leuk vinden?

Omdat de Softee Speed 3.0 Women Power 2024 niet alleen je spel verbetert, maar ook stijl en vertrouwen toevoegt aan je aanwezigheid op het veld. De perfecte balans tussen kracht en controle stelt je in staat om beslissende slagen uit te voeren.

Ontdek meer over het merk Softee

Softee heeft zich als een toonaangevend merk in de wereld van padel gevestigd, dankzij haar inzet voor innovatie en kwaliteit. Sinds de oprichting heeft Softee aanzienlijke middelen gewijd aan de ontwikkeling van producten die voldoen aan de behoeften van de meest veeleisende spelers, door geavanceerde technologie te combineren met aantrekkelijke ontwerpen.

Het merk staat synoniem voor uitmuntendheid en prestatie op het veld, met een productlijn die opvalt door duurzaamheid, ontwerp en technologie. Door te kiezen voor een Softee padel racket, kies je voor een product dat je zal begeleiden in je evolutie binnen de wereld van padel, en je de best mogelijke speelervaring biedt.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 350-360 gr. Profiel: 38 mm Speler: Vrouw Jaar: 2024 Aanraken: Halfzacht Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid 3d
Onze beste producten