Softee Speed Orange Power Reedition 2024
  • Softee Speed Orange Power Reedition 2024
  • Softee Speed Orange Power Reedition 2024

Softee Speed Orange Power Reedition 2024

PVP: € 230,00
€ 180,95
-22% Softee
Softee Speed Orange Power Reedition 0016964 | Ontdek het padel racket Softee Speed Orange Power 2024: perfect voor geavanceerde competities, balanceert controle en kracht met een 3K koolstof constructie.
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het woensdag, 15 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Softee Speed Orange Power Reedition padelracket

Ontdek het nieuwe padel racket Softee Speed Orange Power Reedition 2024, een juweel van design en engineering voor de moderne sporter. Ontworpen voor veeleisende spelers, garandeert de combinatie van levendige kleuren en hoogwaardige materialen uitzonderlijke prestaties op de baan, ongeacht of je spel gericht is op controle of kracht.

Het model Softee Speed Orange Power Reedition 2024 is speciaal ontwikkeld voor degenen die hun grenzen willen verleggen. Met een gemiddelde balans en een robuuste bouw, is het de perfecte keuze voor wedstrijden en intensieve trainingen. De 3D-reliëfafwerking en het ruwe oppervlak bieden een superieure grip en geoptimaliseerd effect op de bal.

Kenmerken padel racket Softee Speed Orange Power Reedition 2024

  • Gemiddelde balans voor een optimale balans tussen controle en kracht.
  • Soft Eva kern, ontworpen om de reactie in het spel te maximaliseren en trillingen te minimaliseren.
  • 3D-reliëfafwerking en ruw oppervlak voor betere grip en effecten op de bal.
  • Traanvorm en veelzijdig ontwerp dat zowel geschikt is voor controle spelers als kracht spelers.
  • 3K carbon gezicht, dat duurzaamheid biedt en een onderscheidende touch in het ontwerp.
  • Onderdeel van de Softee racket collectie 2024.

Voor wie is het bedoeld?

Het padel racket Softee Speed Orange Power Reedition 2024 is bedoeld voor mannelijke en vrouwelijke competitiespelers van gevorderd niveau. Perfect voor diegenen die hun techniek willen perfectioneren en apparatuur wensen die hun vaardigheden ondersteunt.

Waarom ga je ervan houden?

Je gaat van het padel racket Softee Speed Orange Power Reedition 2024 houden vanwege de perfecte balans tussen controle en kracht. De Soft Eva kern en het 3K carbon gezicht garanderen superieure prestaties en groot comfort tijdens het spel. Ideaal om je spel te verbeteren.

Ontdek meer over het merk Softee

Softee is een gerenommeerd merk in de wereld van padel, bekend om zijn toewijding aan kwaliteit en innovatie. Sinds de oprichting heeft Softee zich aan de voorhoede van sportuitrusting technologie bevonden, met producten die voldoen aan de eisen van de moderne sporter.

De filosofie van Softee is gericht op continue verbetering en tevredenheid van de speler, door rackets aan te bieden die niet alleen aan de verwachtingen voldoen, maar deze overtreffen. Met elk nieuw model streeft Softee ernaar de standaard van het spel te verhogen en atleten de nodige gereedschappen te bieden om te slagen.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2024 Aanraken: Hard Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid 3d
Onze beste producten