Softee Summit 3.0 Yellow Power 2024
  • Softee Summit 3.0 Yellow Power 2024
  • Softee Summit 3.0 Yellow Power 2024

Softee Summit 3.0 Yellow Power 2024

PVP: € 240,00
€ 180,95
-25% Softee
Softee Summit 3.0 Yellow Power 0011804 | Verbeter je spel met het Softee Summit 3.0 Yellow Power 2024 padel racket, ideaal voor professionals die precisie en controle zoeken. Wacht niet langer!
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het woensdag, 15 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Softee Summit 3.0 Yellow Power padelracket

Ontdek de laatste innovatie in padel rackets met de Softee Summit 3.0 Yellow Power 2024, een juweel van technologie bestemd voor sportprofessionals. Dit exclusieve model combineert geavanceerd ontwerp en hoogwaardige materialen om ongeëvenaarde prestaties op de baan te bieden. De veelzijdigheid stelt je in staat je snel aan te passen aan elke spelsituatie.

Ontworpen voor spelers die niets minder dan uitmuntendheid accepteren, is de Softee Summit 3.0 Yellow Power 2024 het resultaat van een zorgvuldig engineeringproces. De 3K koolstofstructuur en de afwerking met 3D-glans versterken elke slag, waardoor je meer nauwkeurige effecten en een groot controlevermogen hebt.

Kenmerken van de Softee Summit 3.0 Yellow Power 2024 padel racket

  • Gewicht: 355 - 375 gram, biedt een optimale balans voor nauwkeurige slagen.
  • Profiel van 38mm dat superieure weerstand en uitzonderlijke hantering biedt.
  • Druppelvorm die de gewichtsverdeling optimaliseert voor meer controle.
  • EVA-kern die vibraties vermindert, waardoor elke slag comfortabeler wordt.
  • 3K koolstof oppervlak dat duurzaamheid en geavanceerde effecten biedt.
  • Onderdeel van de Softee 2024 padel racket collectie.

Voor wie is het bedoeld?

Dit padel racket is ontworpen voor professionele spelers van beide geslachten die hun prestaties in competities en toernooien willen maximaliseren. Het is ideaal voor degenen die een hoogwaardige uitrusting nodig hebben die kracht en precisie op de baan combineert.

Waarom zal je het geweldig vinden?

De Softee Summit 3.0 Yellow Power 2024 zal je fascineren door zijn perfecte balans tussen kracht en controle. De 3D afwerking trekt niet alleen de aandacht, maar verbetert ook de nauwkeurigheid van je slagen, waardoor elke wedstrijd een kans wordt.

Ontdek meer over het merk Softee

Softee is al sinds de oprichting een steunpilaar in de padelgemeenschap, bekend om het ontwikkelen van producten die innovatie en kwaliteit combineren. Elke nieuwe collectie weerspiegelt hun toewijding aan atleten, altijd strevend om verwachtingen te overtreffen met padel rackets die leiden in technologie en ontwerp.

Met jarenlange ervaring op de markt, blijft Softee synoniem staan voor vertrouwen en uitmuntendheid. Hun producten zijn ontworpen om het spel naar een hoger niveau te tillen en bieden atleten de tools die ze nodig hebben om te slagen in de meest veeleisende competities.

Features Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2024 Aanraken: Hard Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid 3d
Onze beste producten