Softee Energy 2024
  • Softee Energy 2024
  • Softee Energy 2024

Softee Energy 2024

PVP: € 110,00
€ 98,95
-11% Softee
Softee Energy 0013883 | Het potentieel van het Softee Energy 2024 padel racket, ontworpen om kracht en controle naadloos te combineren, transformeert elk spel in jouw spel
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het donderdag, 16 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Softee Energy padelracket

Ontdek de nieuwe Softee Energy 2024, een padel racket dat het spel herdefinieert met zijn veelzijdigheid en uitzonderlijk ontwerp. Ideaal voor tussenliggende en gevorderde spelers, dit padel racket combineert innovatieve technologie met materialen van topkwaliteit voor superieure prestaties in elk spel.

Met zijn hybride vorm en EVA Soft S3 kern, biedt de Softee Energy 2024 een perfecte balans tussen kracht en controle. Het zorgt voor een indrukwekkende aanpasbaarheid op de baan, waardoor elke slag een kans wordt om het spel te domineren. Het is de perfecte keuze voor degenen die comfort en veelzijdigheid zoeken zonder in te leveren op kwaliteit.

Kenmerken padel racket Softee Energy 2024

  • Geavanceerd hybride formaat dat kracht en controle combineert in een uniek ontwerp om je spel te verbeteren.
  • Gewicht evenwichtig tussen 355 en 375 gram voor optimale hanteerbaarheid, waardoor je snel kunt bewegen in aanvalsslagen.
  • Fiberglas samenstelling voor grotere duurzaamheid en betere balafgifte, faciliteert de sweetspot zodat het niet penaliseert.
  • EVA Soft kern voor superieure vibratie-absorptie en meer comfort, waardoor je slagen een extra dimensie krijgen.
  • Ontworpen voor alle speelniveaus, van tussenliggend tot gevorderd, zodat je padel racket langer mee gaat in je rackettas.
  • Onderdeel van de Softee 2024 racketcollectie.

Voor wie is het bedoeld?

De Softee Energy 2024 is ontworpen voor tussenliggende en gevorderde spelers die een veelzijdig padel racket zoeken om hun spel bij het net en achterin de baan te verbeteren. Het is ideaal voor degenen die aanpasbaarheid en comfort in hun sportuitrusting waarderen.

Waarom zal je het leuk vinden?

De Softee Energy 2024 is het padel racket dat je elk spel zult waarderen dankzij zijn hybride ontwerp en zachte kern. Ervaar een vloeiend en comfortabel spel, pas je moeiteloos aan elke spelsituatie aan. Het is het gereedschap dat je naar succes zal leiden!

Ontdek meer over het merk Softee

Softee, met jarenlange ervaring op de sportmarkt, onderscheidt zich door innovatie en kwaliteit van hun producten. Gespecialiseerd in sportuitrusting, hebben ze het vertrouwen van atleten over de hele wereld gewonnen dankzij hun inzet voor uitmuntendheid en superieure prestaties.

Sinds het begin heeft Softee zich ontwikkeld om te voldoen aan de veranderende behoeften van sporters. Elk product is het resultaat van diepgaande analyse van de huidige marktvraag, zorgend dat elke padel racket niet alleen voldoet, maar de verwachtingen van spelers overtreft.

Features Vorm: Druppel Peil: Tussenliggend Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-380 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2024 Aanraken: Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid Glad
Onze beste producten