Softee Speed 3.0 Yellow Power 2024
  • Softee Speed 3.0 Yellow Power 2024
  • Softee Speed 3.0 Yellow Power 2024

Softee Speed 3.0 Yellow Power 2024

PVP: € 230,00
€ 180,95
-22% Softee
Softee Speed 3.0 Yellow Power 0011809 | Ontdek het Softee Speed 3.0 Yellow Power 2024 padel racket: veelzijdigheid, kracht en precisie in het spel. Ideaal voor gevorderd spel. Verhoog je prestaties nu!
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het woensdag, 15 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Softee Speed 3.0 Yellow Power padelracket

Ontdek de revolutie in het spel met de Softee Speed 3.0 Yellow Power 2024, de voorkeurskeuze voor gevorderde en competitieve spelers die op zoek zijn naar een perfecte fusie van kracht en precisie. Dit model, opvallend door zijn innovatieve ontwerp en geavanceerde technische kenmerken, biedt een ongekende speelervaring.

De Softee Speed 3.0 Yellow Power 2024 is niet zomaar een padel racket; het is een verlengstuk van je ambitie op de baan, zorgvuldig ontworpen om aan te sluiten bij je veelzijdige speelstijl. Met een medium balans en een Soft Eva kern, zorgt dit racket voor ongeëvenaarde aanpasbaarheid en comfort, waardoor je het spel kunt domineren met precieze en krachtige slagen.

Kenmerken Softee Speed 3.0 Yellow Power 2024 padel racket

  • Medium balans en Soft Eva kern voor snelle aanpassing en superieur comfort.
  • 3K Carbon gezicht voor optimale weerstand en energieoverdracht.
  • Normaal formaat met traanvorm die een brede sweet spot biedt voor precieze slagen.
  • Zachte hardheid en glanzende afwerking met 3D-reliëf voor beter effect en slagtechniek.
  • Ruwe oppervlakte ideaal voor gevorderde/competitie spelers, maximaliseert het effect op de bal.
  • Onderdeel van de Softee 2024 racketcollectie.

Voor wie is het bedoeld?

Ontworpen voor mannen die op een gevorderd of competitief niveau spelen, de Softee Speed 3.0 Yellow Power 2024 is de perfecte metgezel voor degenen die op zoek zijn naar een veelzijdig racket.

Waarom ga je het leuk vinden?

De Softee Speed 3.0 Yellow Power 2024 valt op door zijn balans tussen kracht en precisie, met een Soft Eva kern en een 3K carbon gezicht. Dit model stelt je in staat je spel naar een hoger niveau te tillen, dankzij het vermogen om effecten te genereren en je techniek op de baan te verbeteren. Het is de perfecte keuze voor de veeleisende speler die wil uitblinken.

Ontdek meer over het merk Softee

Softee heeft zich gevestigd als een van de toonaangevende merken in de wereld van padel, dankzij hun toewijding aan innovatie en kwaliteit. Sinds de oprichting is Softee synoniem geweest met uitmuntendheid, met producten die voldoen aan de behoeften van spelers op alle niveaus. Hun toewijding aan continue verbetering is duidelijk in elk product dat ze op de markt brengen.

Het merk onderscheidt zich door zijn focus op onderzoek en ontwikkeling, wat resulteert in padel rackets die niet alleen voldoen, maar de verwachtingen van de meest veeleisende spelers overtreffen. De Softee Speed 3.0 Yellow Power 2024 is een getuigenis van de innovatieve geest van Softee, die het ultieme in padel technologie vertegenwoordigt voor degenen die perfectie in hun spel zoeken.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2024 Aanraken: Hard Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid 3d
Onze beste producten