Softee Pro Master Evolution Yellow 2024
  • Softee Pro Master Evolution Yellow 2024
  • Softee Pro Master Evolution Yellow 2024

Softee Pro Master Evolution Yellow 2024

PVP: € 70,00
€ 62,95
-11% Softee
Softee Pro Master Evolution Yellow 0016988 | Ervaar een nieuw niveau van prestaties met de Softee Pro Master Evolution Red 2024 padel racket, onderdeel van de Softee 2024 collectie. Ontdek het verschil vandaag!
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het donderdag, 16 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Softee Pro Master Evolution Yellow padelracket

Ontdek de uitmuntendheid op de baan met de Softee Pro Master Evolution yellow 2024, een racket ontworpen voor gemiddelde spelers die op zoek zijn naar een balans tussen kracht en controle om hun spel op harmonieuze wijze naar nieuwe niveaus te tillen.

Gemaakt met eersteklas materialen zoals glasvezel en de Eva Soft S3 kern, biedt dit racket duurzaamheid en een uitzonderlijk comfortabel gevoel, wat bijdraagt aan een betere spelervaring.

Kenmerken van de Softee Pro Master Evolution yellow 2024 padel racket

  • Perfect voor spelers die kracht en controle willen balanceren, is dit racket ideaal om je spel te verbeteren
  • Dankzij de productie in glasvezel garandeert het uitzonderlijke duurzaamheid en een ongeëvenaard comfortabel gevoel
  • De Eva Soft S3 kern in dit racket zorgt voor een zachte en nauwkeurige respons bij elke slag dankzij de absorptie van schokken.
  • Met een gemiddelde balans vertoont dit racket buitengewone veelzijdigheid en past het zich gemakkelijk aan aan je spel
  • Ervaar een grotere efficiëntie in je slagen dankzij het brede sweet spot van dit racket, dat je extra tolerantie biedt.
  • Maakt deel uit van de Softee 2024-collectie.

Voor wie is het bedoeld?

De Softee Pro Master Evolution yellow 2024 is ideaal voor gemiddelde spelers die hun spel willen verbeteren met een racket dat kracht en controle in balans brengt. Als je op zoek bent naar een superieure spelervaring, is dit racket iets voor jou.

Waarom zal het je bevallen?

Je zult dol zijn op de Softee Pro Master Evolution yellow 2024 vanwege zijn vermogen om de kwaliteit van elke slag te verbeteren dankzij zijn geavanceerde ontwerp en technologie. Geniet van een veelzijdiger en consistenter spel met dit racket uit de Softee 2024-collectie.

Ontdek meer over het merk Softee

Softee is een referentie in de wereld van het padel, bekend om zijn toewijding aan kwaliteit en innovatie. Sinds de oprichting heeft het merk spelers uitgerust met rackets die niet alleen uitblinken in ontwerp maar ook in functionaliteit, en zich aanpassen aan de behoeften van de moderne speler.

De geschiedenis van Softee is er een van voortdurende zoektocht naar perfectie, waarbij ervoor wordt gezorgd dat elk racket, zoals de Softee Pro Master Evolution Red 2024, wordt geproduceerd volgens de hoogste normen en altijd met het oog op de tevredenheid van de speler.

Features Vorm: Druppel Peil: Initiatie Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-380 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2024 Aanraken: Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid 3d
Onze beste producten