Softee Raze Evolution Green Carbono 2024
  • Softee Raze Evolution Green Carbono 2024
  • Softee Raze Evolution Green Carbono 2024

Softee Raze Evolution Green Carbono 2024

PVP: € 95,00
€ 85,95
-10% Softee
Softee Raze Evolution Green Carbono A000565 | Ontgrendel het potentieel met de Softee Raze Evolution Green Carbon 2024 padel racket, ontworpen om kracht en controle naadloos te combineren, waardoor elk spel je spel transformeert
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het donderdag, 16 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Softee Raze Evolution Green Carbono padelracket

Ontdek de nieuwe Softee Raze Evolution Green Carbon 2024, een padel racket speciaal ontworpen voor degenen die hun spel willen beginnen of verbeteren. Met zijn innovatieve technologie en materialen van hoge kwaliteit, biedt dit padel racket de perfecte combinatie van kracht en controle, ideaal voor beginnende en gemiddelde spelers.

De Softee Raze Evolution Green Carbon 2024 onderscheidt zich door zijn grote sweetspot en lichtheid, wat zorgt voor meer nauwkeurige en effectieve slagen op de baan. Zijn glasvezelstructuur en zachte S3 EVA-rubberkern zorgen voor duurzaamheid en comfort, minimaliseren trillingen en bieden een superieure speelervaring.

Kenmerken padel racket Softee Raze Evolution Green Carbon 2024

  • Evenwicht tussen kracht en controle: Ideaal voor spelers die hun technische vaardigheden willen verbeteren.
  • Grote sweetspot: Vergemakkelijkt effectieve en consistente slagen, verbetert de verbinding met de bal en de uniformiteit in het spel.
  • Samenstelling van glasvezel: Biedt meer duurzaamheid en flexibiliteit aan het padel racket, past goed bij verschillende stijlen.
  • Zachte S3 EVA-rubberkern: Vermindert trillingen en biedt meer zachtheid bij impact.
  • Lichtheid en weerstand gecombineerd: Zorgt voor een behendige en efficiënte hantering, ideaal om snelheid en reactievermogen op de baan te verbeteren.
  • Onderdeel van de Softee 2024 racketcollectie.

Voor wie is het bedoeld?

De Softee Raze Evolution Green Carbon 2024 is perfect voor beginnende en gemiddelde spelers die een uitgebalanceerd en makkelijk te hanteren padel racket willen. Het ontwerp helpt vaardigheden te ontwikkelen en het vertrouwen in elk spel te vergroten.

Waarom zal je het leuk vinden?

Je zult dol zijn op dit padel racket vanwege zijn gebalanceerde ontwerp dat comfort en effectiviteit bij elke slag garandeert. De grote sweetspot en de zachte kern zorgen voor een aangenamere en minder vermoeiende game, waardoor je van elk moment op de baan kunt genieten.

Ontdek meer over het merk Softee

Softee is een erkende naam in de sportwereld, bekend om zijn toewijding aan kwaliteit en innovatie. Sinds de oprichting heeft Softee pionierswerk verricht in de ontwikkeling van sportuitrusting, gespecialiseerd in producten voor padel die de prestaties en ervaring van de spelers verbeteren.

Het merk blijft innoveren met elke collectie, waarbij het padel rackets zoals de Softee Raze Evolution Green Carbon 2024 aanbiedt, die de nieuwste technologie en ontwerp combineert om aan de behoeften van moderne spelers te voldoen.

Features Vorm: Druppel Peil: Tussenliggend Toneelstuk: Controle Gewicht: 360-380 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2024 Aanraken: Halfzacht Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid Glad
Onze beste producten